Siirry pääsisältöön

Stöd från Sibbo till Anette Karlsson

Sibbo svenska socialdemokrater stöder Anette Karlsson i riksdagsvalet våren 2019. Tidigare har Borgå svenska socialdemokrater och Strömforsin työväenyhdistys meddelat om sitt stöd till Karlsson. Karlsson har stark anknytning till Sibbo genom sin blivande man Fredrik Wickholm. Bröllopet firas i sommar. Wickholm är egenföretagare inom byggbranschen i Sibbo.

- För Sibbo är det viktigt att det till riksdagen väljs personer som känner till vårt område. Anette har en förmåga att förstå olika människor och deras behov. Därtill kan hon greppa stora helheter. Av henne får vi en pålitlig riksdagsledamot, kommenterar ordförande Kjell Grönqvist.

Anette Karlsson fungerar som vice ordförande för Finlands svenska socialdemokrater och som ordförande för Socialdemokratiska Kvinnor i Nyland. Hon är fullmäktigeledamot och medlem i stadsstyrelsen i Borgå. Karlsson jobbar på riksdagen som assistent för SDP:s vice ordförande, riksdagsledamot Ville Skinnari. Hon jobbar också som politisk rådgivare i Nordiska rådet.


- Det är glädjande att Anette får stöd också från Sibbo. Vår region behöver en driftig riksdagsledamot som får saker uträttade. En person som det är lätt att närma sig, Anette är just en sådan person, kommenterar valchefen Ove Blomqvist och kampanjchefen Mikael Hiltunen.