Siirry pääsisältöön

Vantaalta tukea Anette Karlssonille

Vanda svenska socialdemokrater tukee Anette Karlssonia kevään 2019 eduskuntavaaleissa. Aiemmin Borgå svenska socialdemokrater, Strömforsin työväenyhdistys ja Sibbo svenska socialdemokrater ovat ilmoittaneet tukevansa Karlssonia. Karlsson asui opiskeluaikana Vantaalla ja hän valmistui sosionomiksi Laurea ammattikorkeakoulusta vuonna 2014. Hän toimi myös viime valtuustokaudella Vantaan opetuslautakunnan jäsenenä.

- Anette on luotettava henkilö, joka hoitaa asiat lupaamansa mukaan. Hän on energisyydellään ja määrätietoisuudellaan monta kertaa tehnyt minuun vaikutuksen. Hänellä on kyky ymmärtää ihmisiä oikein ja yhteistyö hänen kanssaan on helppoa, puheenjohtaja Mae Cedercreutz-Pesonen kommentoi.

Karlsson toimii tällä hetkellä Uudenmaan Demarinaisten puheenjohtajana ja ruotsinkielisten demareiden (FSD) varapuheenjohtajana. Hän on kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen Porvoossa. Karlsson työskentelee eduskunnassa SDP:n varapuheenjohtaja, kansanedustaja Ville Skinnarin avustajana ja poliittisena asiantuntijana Pohjoismaiden neuvostossa.

- On ilahduttavaa, että Anettea tuetaan myös Vantaalla. Se kertoo siitä, että Anette on henkilö, jonka kanssa on helppoa tehdä yhteistyötä. Hän kykenee hahmottamaan suuria kokonaisuuksia ja hän ymmärtää sekä kaupunkien että maaseudun tarpeita, vaalipäällikkö Ove Blomqvist ja kampanjapäällikkö Mikael Hiltunen kommentoivat.