Siirry pääsisältöön

Sipoosta tukea Anette Karlssonille

Sibbo svenska socialdemokrater tukee Anette Karlssonia kevään 2019 eduskuntavaaleissa. Aiemmin Borgå svenska socialdemokrater ja Strömforsin työväenyhdistys ovat ilmoittaneet tukevansa Karlssonia. Karlssonilla on vahvat siteet Sipooseen tulevan puolisonsa Fredrik Wickholmin kautta. Häitä vietetään kesällä. Wickholm toimii tällä hetkellä rakennusalan yrittäjänä Sipoossa.

- Sipoon kannalta on tärkeää, että eduskuntaan valitaan henkilöitä, jotka tuntevat alueemme hyvin. Anettella on kyky ymmärtää erilaisia ihmisiä ja heidän tarpeitaan sekä hahmottaa suuria kokonaisuuksia. Hänestä saamme luotettavan edustajan Arkadianmäelle, puheenjohtaja Kjell Grönqvist kommentoi.

Karlsson toimii Uudenmaan Demarinaisten puheenjohtajana ja ruotsinkielisten demareiden (FSD) varapuheenjohtajana. Hän on kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen Porvoossa. Karlsson työskentelee eduskunnassa SDP:n varapuheenjohtaja, kansanedustaja Ville Skinnarin avustajana ja poliittisena asiantuntijana Pohjoismaiden neuvostossa.

- On ilahduttavaa, että Anettea tuetaan myös Sipoossa. Alueemme tarvitsee aikaansaavan ja helposti lähestyttävän edustajan. Anette on juuri sellainen, vaalipäällikkö Ove Blomqvist ja kampanjapäällikkö Mikael Hiltunen kommentoivat.