Siirry pääsisältöön

Anette Karlsson ehdolle eduskuntavaaleissa

Borgå svenska socialdemokrater on asettanut porvoolaisen Anette Karlssonin ehdolle kevään 2013 eduskuntavaaleissa. Karlsson on alue- ja kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja. Karlsson keräsi Porvoossa toiseksi eniten ääniä sekä kuntavaaleissa että aluevaaleissa. Koko Itä-Uudenmaan osalta Karlsson sai neljänneksi eniten ääniä.

”Alueen asukkaat ovat antaneet minulle vaaleissa suuren luottamuksen. Samalla kyselyt asettua ehdolle eduskuntavaaleissa ovat lisääntyneet. Minulla on vahva palo tehdä töitä yhteisten asioiden eteen. Perheeni tuella olen valmis olemaan käytettävissä SDP:n ehdokkaaksi tulevissa eduskuntavaaleissa.”

Karlsson on työskennellyt eduskunnassa yli kuusi vuotta. Nyt hän toimii sosialidemokraattisen eduskuntaryhmän kansalaisjärjestötoiminnan asiantuntijana. Aiemmin hän on avustanut lukuisia kansanedustajia ja ministereitä, muun muassa Ville Skinnaria, Sirpa Paateroa ja Lauri Ihalaista. Koulutukselta Karlsson on sosionomi (AMK) ja valtiotieteiden kandidaatti, pääaineena sosiaalityö ja oikeustiede. Hänellä on tavoitteena valmistua valtiotieteiden maisteriksi jouluna 2022.

”Yhdistyksemme on iloinen siitä, että Anette on lupautunut ehdokkaaksi tulevissa vaaleissa. Itä-Uusimaa tarvitsee kansanedustajan ja olemme vakuuttuneita siitä, että Anette pystyy viemään alueemme asioita määrätietoisesti eteenpäin eduskunnassa. Hän on aktiivinen ja asioihin perehtyvä ihminen. Sosiaalialan koulutus antaa hänelle erinomaisen kyvyn nähdä asiat ihmisen näkökulmasta”, Borgå svenska socialdemokrater puheenjohtaja Jan Nyström toteaa.