Siirry pääsisältöön

Anette Karlsson ehdolla Demareiden vuoden valtuutetuksi

Porvoolainen kaupunginvaltuutettu Anette Karlsson on valittu Demokraatin ja SDP:n Vuoden valtuutettu -kilpailun finaaliin. Vuoden valtuutetusta äänestetään alkuvuodesta 2019 ja voittaja paljastetaan SDP:n kevään puoluevaltuustossa.

- Tämä oli todella iloinen yllätys. On mukava saada kiitosta tekemästään työstä. Tämän reilun vuoden aikana olen oppinut paljon kuntapolitiikasta, mutta erityisen palkitsevaa on ollut nähdä, miten hyviä asioita on saatu yhdessä aikaiseksi, Anette Karlsson kommentoi.

Finalisteiksi valittiin Anette Karlsson Porvoosta, Jacqueline A.Aguilera Velásquez Siikajoelta, Niina Alho Kaarinasta, Abdirahim ”Husu” Hussein Helsingistä, Sari Juutilainen Joroisista, Emma Kivikangas Kauhavalta, Matias Mäkynen Vaasasta, Ville Rautiainen Saarijärveltä, Minna Räsänen Vantaalta ja Sami Virtanen Kotkasta.

- Olemme seuranneet ilolla Anetten aktiivista työtä Porvoon valtuustossa. Hän pitää porvoolaiset ajan tasalla demariryhmän kannoista sekä valtuuston päätöksistä muun muassa Porvoolaisille-ryhmässä Facebookissa ja keskustelee äänestäjien kanssa. Hänen avoin keskustelutyylinsä on johtanut siihen, että yhä useampi kuntalainen on yhteydessä häneen ajankohtaisista asioista. Olemme iloisia, että Anette on valittu finaaliin ja toivomme, että hänet nimetään puolueen vuoden valtuutetuksi maaliskuussa, Borgå svenska socialdemokratereiden puheenjohtaja Mikael Hiltunen kommentoi.