Siirry pääsisältöön

Loviisasta tukea Anette Karlssonille

Strömforsin työväenyhdistys ry tukee Anette Karlssonia kevään 2019 eduskuntavaaleissa. Borgå svenska socialdemokrater on aiemmin asettanut Karlssonin ehdolle eduskuntavaaleihin. Karlsson on syntynyt Liljendalissa ja hänellä on yhä sukua alueella.

- Anette on usean vuoden ajan ollut kiinnostunut Loviisan asioista ja tehnyt töitä kaupunkimme eteen. Hän on Loviisan ydinvoimalan puolestapuhuja ja hän toimii myös itäistä junayhteyttä edistävässä rantaratatoimikunnassa. Anette on juuri sellainen henkilö, jonka toivoisi näkevän eduskunnassa pitämässä meidän loviisalaisten puolia, puheenjohtaja Jari Kekkonen kommentoi.

Anette Karlsson on koulutukselta ylioppilas, media-assistentti ja sosionomi (AMK). Hän on käynyt alakoulun Sävträsk skolanissa Liljendalissa ja Kapellby skolanissa Lapinjärvellä. Yläkoulun hän suoritti Lovisaneijdens högstadiumissa. Nyt Karlsson toimii kaupunginvaltuutettuna ja kaupunginhallituksen jäsenenä Porvoossa. Hän työskentelee eduskunnassa kansanedustajan avustajana ja poliittisena asiantuntijana Pohjoismaiden neuvostossa.

- On hienoa, että Anettelle tulee tukea myös Loviisasta. Eduskuntaan tarvitaan ihmisiä, jotka tuntevat koko Itä-Uudenmaan ja ovat valmiita työskentelemään sydämellään alueemme ihmisten puolesta. Anette on juuri sellainen henkilö, vaalipäällikkö Ove Blomqvist ja kampanjapäällikkö Mikael Hiltunen kommentoivat.