Siirry pääsisältöön

Karlsson, Grönqvist ja Löflund SDP:n puoluekokoukseen Itä-Uudeltamaalta

Finlands svenska socialdemokrater FSD:n valtuusto valitsi lauantaina 16.5. edustajansa SDP:n elokuussa järjestettävään puoluekokoukseen. Itä-Uudeltamaalta puoluekokousedustajaksi valittiin porvoolainen Anette Karlsson, sipoolainen Kjell Grönqvist ja loviisalainen Henrik Löflund. Varaedustajiksi alueelta valittiin porvoolainen Mikael Hiltunen ja loviisalainen Torbjörn Bergström.

- Puoluekokouksessa päätetään tulevaisuuden tavoitteista, joita viedään eteenpäin eduskunnassa ja maan hallituksessa. Sosialidemokraattien kädenjälki näkyy Marinin hallituksen ohjelmassa ja uskomme, että investoimalla tulevaisuuteen - lapsiin ja nuoriin - voidaan rakentaa parempaa Suomea ja maailmaa kaikille. Puoluekokouksessa päätetään mitkä ovat ne keinot, joilla tämä tulevaisuus rakennetaan. On suuri kunnia edustaa alueemme ruotsinkielisiä sosialidemokraatteja puolueen tärkeimmässä kokouksessa, valitut edustajat kiittelevät.

SDP:n puoluekokous alkaa lauantaina 22.8. ja päättyy maanantaina 24.8. Kokouspaikka on Tampere-talo Tampereella. Kokouksessa käsitellään aloitteiden lisäksi periaatejulistus ja poliittinen ohjelma. Lue lisää: https://sdp.fi/fi/puoluekokous-2020/

- Edelliselle puoluekokoukselle valmistelemani aloitteet vanhusasiavaltuutetun viran perustamisesta ja itäisen rantaradan kustannusten ja hyötyjen selvittämisestä on nyt toteutettu. On harmillista, että ratahanke ei ole edennyt tämän pidemmälle, sillä hanke olisi erittäin tärkeä alueellemme. Nämä ovat esimerkkejä siitä, miten yksittäinen puolueen jäsen voi vaikuttaa suuriinkin asioihin, kertoo Finland svenska socialdemokrater FSD:n puheenjohtaja Anette Karlsson, joka toimii myös FSD:n puoluekokousryhmän puheenjohtajana.