Siirry pääsisältöön

Anette Karlsson ehdolle eduskuntavaaleihin

Borgå svenska socialdemokrater on asettanut porvoolaisen kaupunginvaltuutetun Anette Karlssonin ehdolle kevään 2019 eduskuntavaaleihin. Karlsson on Porvoon kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen jäsen. Hän oli yksi Porvoon ääniharavoista viime kevään kuntavaaleissa.

- Eduskuntaan tarvitaan osaavia ja aktiivisia henkilöitä, joilla on kykyä edistää alueemme asioita. Anette on tarmokas nainen, jolla on sydän kohdallaan. Olen vakuuttunut siitä, että hänestä alueemme saisi aikaansaavan kansanedustajan, puheenjohtaja Mikael Hiltunen kertoo.

Karlsson toimii Uudenmaan Demarinaisten puheenjohtajana ja ruotsinkielisten demareiden (FSD) varapuheenjohtajana. Hän työskentelee eduskunnassa SDP:n varapuheenjohtaja, kansanedustaja Ville Skinnarin avustajana. Lisäksi hän toimii poliittisena asiantuntijana Pohjoismaiden neuvostossa. Karlssonilla on työnsä ja luottamustoimien ansiosta laajat verkostot ja monipuolinen osaaminen. Ennen kaikkea hänellä on hyvä ymmärrys lainsäätämisestä ja eduskuntatyöstä.

- Tällä hallituskaudella toteutettu politiikka on ollut epäoikeudenmukaista ja erityisesti lapsiperheet, työttömät ja ikäihmiset ovat joutuneet maksumiehiksi. Suomi ja Uusimaa tarvitsee kansanedustajia, jotka ovat valmiita puolustamaan lapsia ja ikäihmisiä. Olen oppinut tuntemaan Anetten empaattisena ja helposti lähestyttävänä henkilönä, sellaisena ihmisenä, jota eduskunnassa tarvitaan, vaalipäällikkö Ove Blomqvist toteaa.