Siirry pääsisältöön

Sipoosta tukea Anette Karlssonille

Sipoon Demarit ry tukee Anette Karlssonia kevään 2023 eduskuntavaaleissa. Aiemmin Karlssonin oma puolueosasto Borgå svenska socialdemokrater on asettanut Karlssonin ehdolle kevään eduskuntavaaleihin. Porvoolaisella Karlssonilla on vahvat siteet Sipooseen, sillä hänen puolisonsa on kotoisin Sipoosta.

- Sipoo on vuosien varrella tullut minulle tutuksi, sillä puolisoni lähisuku asuu siellä. Nautimme kauniista kesäpäivistä Kalkkirannan upeassa saaristossa ja käyn ystäväni kanssa kävelylenkeillä Söderkullan upeissa maisemissa. Myös Nikkilässä tulee käytyä silloin tällöin, sillä äitini työskentelee siellä, Karlsson kertoo hymyillen.

- Sipoo on elinvoimainen kunta, jonne ihmiset mielellään muuttavat. Sellainen sen tulee olla myös jatkossa, siksi on tärkeää, että meitä kohdanneiden kriisien hoitamisesta aiheutuneet kustannukset korvataan kunnille täysimääräisesti. Meidän tulee rakentaa yhtenäistä ja elinvoimaista Itä-Uuttamaata, joka lisää koko alueen hyvinvointia ja elinvoimaa, Karlsson kertoo.

Karlsson työskentelee eduskunnassa sosialidemokraattisen eduskuntaryhmän kansalaisjärjestötoiminnan asiantuntijana. Hän on Itä-Uudenmaan aluevaltuuston varapuheenjohtaja ja sosialidemokraattisen aluevaltuustoryhmän puheenjohtaja.

- Alueemme kannalta on tärkeää, että eduskuntaan valitaan suurten puolueiden edustajia. Olemme vakuuttuneita siitä, että Anette pystyy viemään koko Itä-Uudenmaan asiaa eteenpäin eduskunnassa. Hän on aikaansaava, erityisen yhteistyökykyinen ja asioihin perehtyvä ihminen. Siksi me haluamme antaa tukemme hänen valinnalleen kevään vaaleissa, Sipoon Demareiden puheenjohtaja Tapio Virtanen sanoo.