Siirry pääsisältöön

Anette Karlsson nominerad till årets socialdemokratiska fullmäktigeledamot

Ledamot i Borgå stadsfullmäktige Anette Karlsson är nominerad till årets fullmäktigeledamot i Demokraatti-tidningens och SDP:s tävling. Hon är en av de tio finalisterna, som går vidare till omröstning våren 2019. Vinnaren avslöjas på SDP:s partifullmäktigemöte i mars.

- Det var en rolig överraskning. Det är trevligt att få tack för det arbete man gör. Under det senaste året har jag lärt mig massor om kommunalpolitiken, men särskilt givande har det varit att se resultat av det arbete vi gjort tillsammans, kommenterar Anette Karlsson

Till finalen valdes Anette Karlsson från Borgå, Jacqueline A.Aguilera Velásquez från Siikajoki, Niina Alho från S:t Karins, Abdirahim ”Husu” Hussein från Helsingfors, Sari Juutilainen från Jorois, Emma Kivikangas från Kauhava, Matias Mäkynen från Vasa, Ville Rautiainen från Saarijärvi, Minna Räsänen från Vanda och Sami Virtanen från Kotka.

- Vi har med glädje följt med Anettes aktiva arbete i Borgå fullmäktige. Hon informerar borgåbor om den socialdemokratiska gruppens ståndpunkter samt fullmäktiges beslut bl.a. i Porvoolaisille-gruppen på Facebook och går i dialog med väljarna. Det har lett till att medborgare har börjat kontakta henne i frågor de vill att kommunen ska driva. Vi är glada över att Anette har blivit vald till finalen och vi önskar att hon i mars blir vald till årets socialdemokratiska fullmäktigeledamot, konstaterar Borgå svenska socialdemokraters ordförande Mikael Hiltunen.