Siirry pääsisältöön

Loviisan Demarit tukevat Anette Karlssonia

Loviisan Sosiaalidemokraattinen kunnallisjärjestö tukee porvoolaista Anette Karlssonia kevään eduskuntavaaleissa. Karlsson on kotoisin Loviisan Liljendalista, missä hän on viettänyt lapsuus- ja nuoruusvuotensa. Karlssonilla on yhä vahvoja sukulais- ja ystävyyssuhteita alueelle.

- Loviisan seutu on minulle erittäin rakas, sillä kaikki lapsuuden ja nuoruuden muistoni linkittyvät vahvasti alueelle. Isoäitini asuvat yhä Liljendalissa ja paras ystäväni Loviisassa, Karlsson kertoo.

- Loviisan seudun elinvoimaa tulee vahvistaa entisestään muun muassa varmistamalla, että Loviisan sataman toimintaedellytykset turvataan ja alueen suuret työllistäjät jatkavat toimintaansa. Myös asukkaille tärkeät palvelut tulee turvata, Karlsson sanoo.

Karlsson on koulutukselta sosionomi (AMK) ja valtiotieteiden kandidaatti (sosiaalityö). Hän toimii tällä hetkellä Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen valtuuston varapuheenjohtajana ja sosialidemokraattisen aluevaltuustoryhmän puheenjohtajana. Lisäksi Karlsson on aktiivinen mm. Itä-Uudenmaan Omaishoitajat ja Läheiset ry:ssä. Karlsson on työskennellyt eduskunnassa yli kuusi vuotta ja tällä hetkellä hän toimii sosialidemokraattisen eduskuntaryhmän kansalaisjärjestötoiminnan asiantuntijana.

- Alueemme tarvitsee vahvan äänen eduskuntaan, joka tuntee Loviisan seudun asiat hyvin. Anette on yhteistyökykyinen ja aidosti kiinnostunut alueemme asioista. Me loviisalaiset demarit näemme, että Anette olisi erinomainen henkilö puolustamaan sekä ihmisten hyvinvointia että alueemme tulevaisuutta eduskunnassa, kunnallisjärjestön puheenjohtaja Jari Kekkonen toteaa.

Loviisan Sosialidemokraattinen kunnallisjärjestö koostuu Loviisan alueella toimivista puolueosastoista: Loviisan Sosialidemokraatit ry, Strömforsin Työväenyhdistys, Pernå Socialdemokrater r.f – Pernajan Demarit ry ja Lovisa Svenska Socialdemokrater r.f.

Aiemmin Karlssonin oma porvoolainen puolueosasto on asettanut hänet ehdolle ja Sipoon Sosialidemokraatit ovat asettuneet tukemaan häntä.